Referenties

Een groot aantal transporteurs vertrouwt al op ons systeem. Lees hoe realtime monitoring voor hen het verschil maakt.

A. Stam Opperdoes
Amerongen Kamphuis

Jan Kamphuis, algemeen directeur Amerongen Kamphuis: "Kwaliteit is voor ons en onze klanten de hoogste prioriteit. Inzicht in de vervoerscondities is bij het vervoeren van temperatuurgevoelige producten onmisbaar. Onze klanten verlangen steeds meer inzicht en met de systemen van T Comm Telematics kunnen we hen dit snel en eenvoudig bieden. We kunnen direct na een rit een temperatuurrapportage overleggen aan onze klanten en zo ons serviceniveau hoog houden."

Amex Logistics

Jaap Wisse, directeur Amex Logistics: "Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriestransporten. Elk transport met een temperatuur tussen -30 graden celsius en +30 graden celcius verzorgen wij. Met de T Comm Telematics systemen krijgen we eenvoudig inzicht in o.a. de temperaturen van alle wagens. De temperaturen in de trailers worden continu gecontroleerd en we worden gealarmeerd bij een temperatuuroverschrijding. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren voor onze klanten. Onze klanten kunnen nu op afstand eenvoudig zien dat wij de producten op de juiste temperaturen vervoeren. Dit werkt voor ons en voor onze klanten veel sneller en efficiënter."

Angvik Auto Holland

ArcticStore
Breedijk Transport
C. van Heezik
Chickliner

Combilo
Dasko Koel- en vriestransporten
Deij Transport
E van Wijk

EventRent
Farm Trans Group

Jan-Marijn Vink, Financial Controller bij Farm Trans Group: "De Farm Trans Group is ooit gestart als huisvervoerder van aardappelen voor Farm Frites, maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround transportspecialist op het gebied van levensmiddelen binnen West- en Oost-Europa. Het vervoer van de gehele keten vanaf organische grondstoffen tot en met geconditioneerd (eind)product behoort bij Farm Trans tot de werkzaamheden. Met de oplossing van T Comm Telematics hebben we alle informatie van de gehele vloot in één portal beschikbaar en kunnen wij altijd onze klanten een volledig beeld bieden van de status en de afgeleverde kwaliteit van de producten."

Fatrans

Marco Stricker, manager bij Fatrans: "Wij rijden met zeer temperatuurgevoelige, bewerkte producten waarvan de optimale transport-temperatuur tussen de 0 en 3°C ligt. Met online monitoring van T Comm Telematics hebben wij alle temperaturen van de producten tijdens transport direct inzichtelijk. Nu we met dit systeem werken, kunnen we veel beter sturen richting de meest optimale temperatuur voor deze producten, nadenken over gewenste veranderingen en zo het proces optimaliseren. Het systeem is een belangrijke toevoeging op onze bedrijfsvoering."

G. Willigenburg Transport

Gert Willigenburg, directeur van G. Willigenburg Transport B.V.: "Wij vervoeren voor onze opdrachtgever(s) kipproducten naar distributiecentra of verwerkingsbedrijven en dit moet erg secuur gebeuren. De producten mogen absoluut niet te warm worden, want dan bederven de waren. Met de temperatuurregistratie van T Comm Telematics hebben wij realtime inzicht in de temperaturen van onze koelwagens. Als ergens een temperatuur te hoog oploopt, krijgen wij een alarm en kunnen we ingrijpen. Wij kunnen op deze manier een temperatuurgarantie afgeven aan onze klanten en dat is een groot voordeel voor ons."


H.Z. Logistics

Audrey Zuiderwijk, directrice H.Z. Transport Group: "H.Z. Transport werkt al jaren met het draadloze systeem van T Comm Telematics op onze 45ft containers en trailers. Het systeem heeft de afgelopen jaren naar volle tevredenheid gefunctioneerd, te meer omdat T Comm Telematics naar de klant luistert en samen met ons de beste oplossing ontwikkelt."

Heitrans International

Rudie de Vries, verantwoordelijk voor Logistics Heitrans: “Wij streven een constante hoge productkwaliteit na. Met de T Comm Telematics systemen kan de logistiek manager de ritten optimaliseren en wordt tegelijkertijd de temperatuur in alle trailers continu gecontroleerd. De planningsafdeling wordt direct gealarmeerd bij temperatuuroverschrijding. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Met dit systeem maken we onze HACCP-rapportages met één druk op de knop. Bovendien wordt een deel van onze charters uitgerust met Truck ID-sensoren, zodat we zien welke truck voor welke trailer staat."

Hessing Logistiek

Tjeerd Höfte, control & account bij Hessing Logistiek: "Het vervoeren van superverse producten luistert erg nauw. Schommelingen in temperaturen kunnen de producten aantasten. Het continu monitoren van de temperaturen in de laadruimte is daarom een belangrijke reden voor Hessing Logistiek om te kiezen voor trailermonitoring van T Comm Telematics. Hessing vervoert de superverse producten tussen een temperatuur van 2 en 6 graden. De draadloze temperatuursensoren geven een alarmmelding als de temperatuur onder de 2 graden zakt of boven de 6 graden uitkomt. We meten in iedere trailer de temperaturen op drie plaatsen: de aanzuiglucht, de uitblaaslucht en op 2/3 van de laadruimte, zodat we zeker weten dat overal in de trailer de temperatuur onder controle is."

Himex Logistics

J. Stam transport

Marco Stam, directeur J. Stam Transport: 'Om onze klanten een goede service en betrouwbaarheid te bieden, beschikken we over een jong wagenpark van 38 wagens. Na uitgebreide tests hebben we een deel van deze wagens uitgerust met realtime monitoring van T Comm Telematics, waarmee we inzicht hebben in de transporttemperaturen. De rest van ons wagenpark zal binnenkort ook van dit systeem worden voorzien. Met dit continue inzicht hebben wij ons serviceniveau verder kunnen verhogen; we hebben 24/7 inzicht in alle transportcondities en kunnen voorkomen dat producten te warm of juist te koud worden vervoerd. Tevens kunnen we nu een uitdraai van de transporttemperatuur overleggen.'

Jansen Logistics

Hans van Lenten, directeur Jansen Transport: "Na een korte testperiode van het online temperatuurregistratiesysteem van T Comm heeft Jansen Transport besloten om over te gaan tot de implementatie van dit systeem op alle wagens. Om ons kwaliteitsniveau nog verder te verhogen, is onze wens op betere temperatuurcontrole sterker geworden. Daarbij krijgen we steeds hogere eisen opgelegd van opdrachtgevers en verschillende voedselveiligheidsinstanties. Uit de test bleek al snel dat dit systeem aan alle gevraagde voorwaarden voldoet. Alle wagens zijn inmiddels uitgerust met het T Comm systeem, waardoor Jansen Transport altijd de temperatuur in de wagens kan bewaken en zo kan garanderen dat het transport van temperatuurgevoelige producten bij ons in veilige handen is."

John Corneth

John Corneth, Algemeen Directeur: “De goederen die wij vervoeren, dienen streng te worden gecontroleerd. De producten die wij vervoeren zijn kostbaar en extreem temperatuur gevoelig. Het monitoren van de temperaturen is daarom ontzettend belangrijk. Met de draadloze sensoren van T Comm Telematics hebben wij op elk moment van de dag de temperaturen in al onze trailers inzichtelijk en kunnen we ingrijpen als in één van onze trailers een temperatuur te hoog dreigt op te lopen of juist te veel gaat zakken. We zijn hiermee verzekerd van de juiste vervoerstemperatuur van de goederen. Met de oplossing van T Comm Telematics kunnen wij onze klanten volledig inzicht bieden in de transporttemperaturen van hun goederen."

Jonker & Schut

Erik Schut, directeur bij Jonker en Schut: "Wij zijn een kwaliteitsbewuste organisatie. Wij ontzorgen onze klanten, door in hun opdracht het gehele logistieke proces te regisseren en te controleren. Om dat proces nog beter te stroomlijnen is het belangrijk dat we inzicht hebben in waar onze wagens zich bevinden op elk moment van de dag. Met de voertuigvolgsystemen van T Comm Telematics hebben onze planners nu in één oogopslag de locaties van onze wagens in beeld, waardoor we snel kunnen inspelen op de wens van een opdrachtgevers."


Kempen Transport
Kloostrans
Kotra Logistics

Jaap Wolfert, verantwoordelijk voor het wagenpark van Kotra Logistics: "Kwaliteit is voor ons en onze klanten erg belangrijk. Wij vervoeren kostbare, verse producten en het is voor ons van essentieel belang de vervoerscondities van onze visproducten continu inzichtelijk te hebben. Met het systeem van T Comm is ons trailermanagement vereenvoudigd. In één oogopslag zien we of alles onder controle is. Als de temperatuur in een trailer oploopt, krijgen we een alarmmelding. Zo hebben wij volledige controle over ons koeltransport en kunnen we direct rapportages van het temperatuurverloop overleggen aan onze klanten."

Lamboo Mobile Medical

LIWA Int. Transport
Medispace
Mooy Logistics

Willem Zonnevijlle, directeur van Mooy Logistics: "Kwaliteit is voor ons en onze klanten erg belangrijk. Wij vervoeren delicate producten als fruit, groenten, bloemen en planten. Voor dergelijke producten luisteren de condities waaronder deze vervoerd worden erg nauw. Voor ons is het daarom belangrijk dat wij deze condities inzichtelijk hebben. Met het T Comm Telematics systeem zien we in één oogopslag of alles onder controle is. Bovendien krijgen we alarmmeldingen als bepaalde waarden niet in orde zijn. Op deze manier kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen."

Nedcargo

Nickoot

Henne Koot, directeur Nickoot: "Onze koeltrailers zijn voorzien van gescheiden compartimenten, met elk een eigen vervoerstemperatuur. De goederen die wij hierin vervoeren zijn kwetsbaar, temperatuurschommelingen kunnen de kwaliteit van de goederen in het geding brengen en dat is iets wat wij absoluut willen voorkomen. In ieder compartiment meten we daarom met draadloze sensoren de temperatuur. Bovendien monitoren wij van iedere trailer de deuropeningen, omdat een te lang geopende deur de temperatuur in de trailer kan beïnvloeden. Inzicht in de temperaturen en deuropeningen zorgen ervoor dat wij de kwaliteit van onze goederen kunnen garanderen".

Plantenkwekerij van der Lugt
Sande Logistics
SFM Logistics

Wilco de Boer, mede-eigenaar van SFM Logistics: "Voor onze klanten is het uiterst belangrijk onder welke condities hun producten worden vervoerd. Met het systeem van T Comm Telematics kunnen wij onze klanten continu inzicht geven in deze informatie. Zo kunnen ze zien dat de producten onder de juiste condities zijn getransporteerd. Met het systeem hebben we ons serviceniveau verder kunnen verhogen. We weten niet alleen continu waar de producten zijn en wat de condities zijn waaronder ze vervoerd worden, we kunnen ook voorkomen dat deze condities buiten voorgeschreven waarden komen."


Simon Loos
SKS Logistics
St van den Brink

Alex van den Brink: "De oplossing van T Comm Telematics biedt St van den Brink toegevoegde waarde omdat het hele transportproces transparanter is geworden. We hebben nu elk moment van de dag alle actuele informatie van onze trailers tot onze beschikking en kunnen hiermee veel beter inspelen op vragen van onze klanten. Bij onduidelijkheden over temperaturen, zien we direct in een overzichtelijke grafiek wat op dat moment de temperatuur in het desbetreffende compartiment was en of de deur geopend of gesloten was. Direct aan de telefoon kun je twijfel wegnemen en dat werkt heel efficiënt".

Tanke Transport

Van Aalst Transport
Van Dalen Koel- en Vriestransport

Nico van Dalen, oprichter en eigenaar Van Dalen koel- en vriestransport B.V.: "Betrouwbaarheid en het consequent leveren van service en kwaliteit aan onze klanten is voor ons erg belangrijk. HACCP en voedselveiligheid zijn daarin belangrijke aspecten. Met de online temperatuurregistratie van T Comm Telematics hebben wij continu realtime inzicht in de vervoerscondities in onze trailers, in de truck én op kantoor. Wij kunnen met dit systeem onze afspraken met klanten nakomen, op tijd rijden en onze klanten informeren over de locatie en de status van de vracht. Direct na een rit kunnen wij onze klanten digitaal een rapportage sturen van de condities tijdens de rit. Bovendien kunnen we door de alarmmeldingen, die ook op de boordcomputer ontvangen worden, direct ingrijpen als er iets mankeert."

Van den Broek Logistics
Van der Valk

"Bij Van der Valk nemen we alleen genoegen met hoge kwaliteit. Kwaliteit is echt het sleutelwoord bij ons, bij alles wat we doen. Volledige controle over onze temperatuurgevoelige transporten past daar volledig bij. Met de online monitoring van T Comm Telematics hebben we 24/7 inzicht in onze transporten en krijgen we een alarmmelding als een temperatuur buiten een ingestelde range komt. Mocht er onverhoopt onderweg iets misgaan, kunnen we direct ingrijpen. Zo kunnen we hoge kwaliteit garanderen van de vervoerde producten."


Van Duijn Transport
Venloer Transport
Vishandel Almelo
Visser Transport Bolsward

Westlandse Planten Kwekerij
Zijerveld/Friesland Campina

Fred de Greef, manager logistiek bij Zijerveld: "Wij vervoeren dagelijks grote hoeveelheden kostbare, temperatuurgevoelige producten voor onze opdrachtgevers. Wegens groeiende aandacht voor voedselveiligheid, verlangen onze klanten steeds meer inzicht in de cold chain. Met dit systeem voldoen we niet alleen aan de regels van HACCP, maar kunnen we ook "meekijken" met het transport."